Sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.413 lei, aplicate ieri de poliţiştii rutieri în judeţul Satu Mare

Pe parcursul zilei de 31 octombrie a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. 

sofer--politie-girofar-noapteaConform unui plan de acțiune inițiat de IGPR, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au acționat în principal pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni şi pentru neacordarea de către conducătorii auto a priorităţii de trecere pietonilor.

Astfel, au fost aplicate un număr de 33 de sacțiuni contravenționale pietonilor și au fost reținute două permise de conducere, pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

La nivelul întregului județ, au  fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.413 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au identificat în trafic, pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare, un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, care circula cu autoturismul,  deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 1, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.