Cursuri de calificare luna aceasta organizate de A.J.O.F.M. Satu Mare: lucrători în construcţii şi cultura plantelor

Programele de formare profesională asigură conform Legii nr.76/2002 actualizată privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, posibilitatea de a te califica, recalifica sau perfecţiona în domenii noi cerute de piața locală a forței de muncă.

img_3685În acest sens Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă va otganiza în cursul lunii noiembrie 2016 în localitatea Cehăluț un curs de lucrător în structuri pentru construcții pentru 14 persoane, iar la Andrid un curs de lucrător în cultura plantelor pentru 14 persoane.

Sunt în pregătire alte două cursuri, de confecţioner asamblor articole textile și un curs de instalator instalații tehnico sanitare și de gaze, amândouă de câte 14 persoane.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă, șomeri indemnizați sau neindemnizați, care doresc să urmeze un program de formare profesională se pot adresa Compartimentului de formare profesională din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, str. Ioan Ghica nr. 36 sau la telefon 0261/770237, e-mail:ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 3, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.