Tânărul Cuth Mircea Petre lansează la Biblioteca Judeţeană primul volum: „Fructele iernii. Poezii și gânduri”

Biblioteca Județeană Satu Mare găzduiește marți, 8 noiembrie, evenimentul de lansare a primului volum de versuri apărut sub semnătura tânărului Cuth Mircea Petre, intitulat „Fructele iernii. Poezii și gânduri”, sub auspiciile Editurii „Someșul”. Evenimentul se va derula în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, cu începere de la orele 16.00, în prezența autorului și a invitaților săi.

afis_cuthLa eveniment sunt invitați să participe oameni de cultură, scriitori, jurnaliști și bibliotecari, colegi și apropiați ai autorului, dar și publicul larg.

Autorul mărturisește că „Pasiunea de a scrie a venit odata cu anumite întâmplări din viață și trăiri care mi-au dat impulsul de a lăsa ceva frumos prin scris (…) pentru toți cei care mă cunosc, mă știu sau doar au auzit de mine.”

Cuth Mircea Petre s-a născut în localitatea Dumbrava, județul Satu Mare. A absolvit cursurile liceale la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu” din Satu Mare.

„Fructele iernii. Poezii și gânduri” este volumul de debut al tânătului autor. La cei 22 de ani ai săi, în încheierea volumului, Cuth Mircea Petre mărturisește „Domnul să mă ajute să mai scriu o altă carte!”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 7, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.