Dublă lansare de carte Radu Botar şi one man show cu actorul Cornel Miron, la Teatrul Municipal Carei

Asociaţia Culturală „Teatrul Genesis” Satu Mare, sub genericul „Talk Show”, un concept gândit şi creat de actorul Carol Erdös, vă invită joi, 10 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00 la Sala Teatrului Municipal din Carei la un dublu eveniment: lansarea a două cărţi, una de proză „Sub cuvinte sunt eu” şi una de poezie „Spovedanie în 69 de respirări”, semnate de îndrăgitul actor sătmărean Radu Botar şi spectacolul de teatru „Treisprezece”, adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.

afis-treisprezece-spectacol-cornel-okRegia spectacolului îi aparţine lui Radu Botar, scenografia este realizată de Maria V. Botar, coregrafia şi mişcarea scenică aparţinând Gabrielei Tănase.

După lansarea celor două volume semnate de Radu Botar, care va avea loc în foaierul teatrului careian, cei prezenţi vor putea urmări, în sala teatrului şi piesa regizată de acesta, „Treisprezece”, adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.

afis-radu-botar-lansare-carte-okCărţile prezentate în cadrul evenimentului de joi, au fost scrise de actorul Radu Botar în urma experienţelor trăite de acesta după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiu incipient, în urmă cu un an. Acesta ne prezintă emoţiile şi suferinţele prin care a trecut, ajungând să învingă, în cele din urmă, boala.

Preţul unui bilet, valabil pentru ambele evenimente, este de 5 lei. Biletele se pot procura de la Centrul Cultural Carei, sau la faţa locului, înainte de spectacol. Informaţii la telefon: 0261.865.006.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 noiembrie 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.