Aparatură în valoare de 600.000 euro, pentru Secția de Oncologie a SJU Satu Mare

Miercuri, 9 noiembrie, la Spitalul Vechi din Satu Mare, Organizația Județeană de Femei din cadrul UDMR Satu Mare a dotat secția de Oncologie de la Spitalul Județean Satu Mare cu aparatură în valoare de 600.000 euro. 

1La darea în folosință a aparaturilor au fost prezenți președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, directorul Spitalului Județean Satu Mare, candidata la Senat din partea ALDE, Marcela Papici, șeful secției de Oncologie, dr. Stelian Pop, consilierul și candidatul la Camera Deputaților UDMR, Magyar Lóránd, președinta Organizației Județene de Femei UDMR Satu Mare, Major Melinda, consilieri și membri marcanți ai UDMR.

2

3

4În urma manifestării inițiate de Organizația de Femei UDMR în data de 1 octombrie 2016, pentru sensibilizarea opiniei publice cu privire la riscurile, prevenirea și tratarea cancerului de sân: un marș, un concert și o strângere de fonduri pentru ajutorarea femeilor din Satu Mare care suferă de cancer la sân, a fost adunată de sumă de 600.000 din donații. Marșul a ajuns acest an la cea de-a treia ediție, participând aproximativ 700 de persoane.

5Din această sumă au fost cumpărate trei injectomate și un EKG cu care s-a îmbunătățit dotarea secției de Oncologie din cadrul SJU Satu Mare. Aceste aparate de ultimă generație vin să completeze dotarea secției, în condițiile în care un număr tot mai mare de bolnavi de cancer, nu numai femei, au nevoie de tratament zilnic.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 9, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.