Elevii Școlii Gimnaziale Tășnad au organizat ”Târgul de toamnă pentru un zâmbet de copil”

Miercuri, 9 noiembrie, într-o zi ploioasă de toamnă, dar cu multă căldură în sufletele lor mari, sub deviza ”Târgul de toamnă pentru un zâmbet de copil”, elevii Școlii Gimnaziale Tășnad, de la mic la mare, au devenit pentru o zi antreprenori voluntari.

1Copiii au amenajat standuri cu diferite bunătăți ale toamnei: dulcețuri, compoturi, murături, zacuscă, fructe, legume și multe altele iar cumpărătorii au fost bucuroși să le achiziționeze la prețuri modice.

2

12

13

14Activitatea face parte din proiectul național ”Împreună pentru o viață mai bună” și a fost coordonat de cadre didactice de la această unitate școlară: Șipos Zsofia, Mustea Andaluzia, Pop Călina, Bulgărean Simona, Marcu Ramona.  Activitatea a fost atent coordonată de noul director al instituției, profesorul Maier Florin.

3

10

11Acest târg de toamnă reprezintă o acțiune de voluntariat, care se va concretiza, la finele anului școlar, într-o excursie organizată pentru copiii cu posibilități materiale precare dar cu rezultate deosebite la învățătură.

La final, produsele nevândute s-au donat centrului Caritas din localitate.

4

5

6

7

8

9

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 10, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Responses to Elevii Școlii Gimnaziale Tășnad au organizat ”Târgul de toamnă pentru un zâmbet de copil”

    • ” Impreuna pentru o viata mai buna ” s-a intitulat sugestiv si folositor pentru noi tasnadenii acest proiect educational – Targ de toamna pentru un zambet de copil!…mult succes la a III-a edititie a anului urmator!…MANCATI BINE SI SANATOSI!…Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.