Membrii Fotoclubului „Mihai Dan-Călinescu” din Craiova expun începând de sâmbătă la Castelul Károlyi

Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, începând cu ora 16.00, în sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc deschiderea expoziţiei de arta fotografică a Fotoclubului „Mihai Dan-Călinescu” din Craiova, intitulate „Pelerinii soarelui”, în cadrul manifestărilor dedicate artei fotografice din această toamnă.

afis-fotoclub-craiovaExpoziția cuprinde 63 de fotografii – peisaje, realizate de către 22 de fotografi, membri ai Clubului fotografic craiovean.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul „Mihai Dan-Călinescu” din Craiova, în colaborare cu Fotoclubul ”Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură, Sport și Turism a Municipiului Carei și Centrului de promovare a turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziţia de fotografie va putea fi admirată în Sala de Expoziţii de la parterul castelului Károlyi timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marţi până dumnică, între orele 09.00 -17.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 17, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.