Județul Satu Mare participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României

În perioada 17-20 noiembrie 2016 Județul Satu Mare participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României de la București în cadrul pavilioanelor Romexpo. Acest expo reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume.

dsc_0018Ediția din primăvară a avut peste 22.000 de vizitatori. Ediția de toamnă are ca principal scop promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarnă și a sezonului estival 2017.

dsc_0003Această expoziție reprezintă o platformă optimă de prezentare a potențialului turistic sătmărean, realizarea de contacte cu specialiști din domeniu, informarea asupra noutăților legate de profilul specific al evenimentului și nu în ultimul rând, oferă posibilitatea analizei evoluției și dezvoltării celorlalte zone turistice din România, precum și pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente.

dsc_0011Județul Satu Mare participă cu un stand de 10 mp, amenajat în stil tradițional, asigurând sustenabilitatea proiectului ”Drumul vinului sătmărean”. Pe toată perioada expoziției vof fi promovate toate regiunile din județ, oferind informații și materiale de informare și promovare celor interesați.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 18, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.