Virgil Dragoș, noul director adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare

La sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, a avut loc ieri instalarea noului director adjunct, Virgil Dragoş. La instalare a participat prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram şi directorul DJST, Daniel Mureşan.

virgil-dragos-495x402Virgil Dragoş a promovat recent, la Bucureşti, examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv adjunct în cadrul DJST. Are 27 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Din septembrie 2009 până în martie 2013 a ocupat funcţia de şef în cadrul Biroului senatorului PSD, Valer Marian.

Noul director adjunct a depus jurământul după care şi-a prezentat principalele direcţii de acţiune în noua funcţie. În primul rând doreşte să scoată din anonimat instituţia la care activează. Îşi doreşte o mai bună colaborare cu AJOFM și Consiliul Judeţean Satu Mare. De asemenea, doreşte promovarea mai multor acţiuni cu caracter social-educativ pentru copii şi tineret, punerea în funcţiune a bazei de agrement de la Taberele şcolare şi clarificarea situaţiei juridice a Hotelului Sport.

Prefectul Eugeniu Avram i-a urat succes în activitate noului director adjunct şi şi-a exprimat speranţa că toate obiectivele pe care şi le-a propus vor fi realizate. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 2, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.