185 de bilete de tratament, acordate în ultima serie din acest an Casei Judeţene de Pensii Satu Mare

Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare informează cu privire la ultima serie de bilete de tratament acordate din acest an pensionarilor şi asiguraţilor sistemului public de pensii este. Biletele se acordă până în data de 29 noiembrie 2016.

pensionari-tratamentPentru seria a 19-a acestui an, Casei Judeţene de Pensii Satu Mare i-au fost alocate un număr de 185 de bilete de tratament.

Staţiunile în care avem repartizate  bilete de tratament sunt: 1 Mai, Herculane, Bizuşa, Buziaş, Căciulata, Covasna, Băile Felix, Geoagiu Băi, Moneasa, Sovata, Tuşnad, Ocna Şugatag.

În data de 22 şi 23 noiembrie 2016, se eliberează biletele de tratament care au fost repartizate pe baza criteriilor aprobate de Casa Naţională de Pensii Publice, iar în data de 24 noiembrie 2016, biletele rămase disponibile vor fi scoase la liber, între orele 9.00 şi 15.00, la sediul Casei Judeţene de Pensii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.