Festivalul de Crăciun „Magia Crăciunului” la Carei, ediția a X-a, în luna decembrie

Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei vă invită cu drag la evenimentele organizate cu ocazia celei de-a zecea ediții a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului”.

mclogo3În perioada premergătoare Sfintelor Sărbători de iarnă, până în 22 decembrie 2016, careienii și toți cei care vor vizita municipiul Carei vor avea parte de o serie de evenimente culturale de toate genurile, pentru toate vârstele: concerte de colinde și cântece de Crăciun, muzică corală, gală de operetă, cântece de Crăciun și canțonete în limba română și maghiară cu invitați din Cluj-Napoca, concert de muzică de fanfară, reprezentații cu momente tradiționale de Crăciun, muzică populară tradițională, muzică folk, poezie, teatru, dans, concert extraordinar de nai, târg de Crăciun în aer liber, ateliere de creat podoabe de Crăciun, campanii umanitare, concerte de muzică ușoară cu invitați speciali din București și Budapesta și multe alte surprize.

Evenimentul este organizat de Direcția de Cultură a municipiului Carei, Centrul Cultural al municipiului Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Carei.

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program.

Primele două evenimente din cadrul Festivalului vor fi Concertul de Advent al Corurilor reunite din Tokay (Ungaria), sâmbătă 26 noiembrie 2016 de la ora 18.00 la Castelul din Carei și Concertul extraordinar de nai susținut de maestrul Nicolae Voiculeț (București), alături de Klaus Dieter Untch – orgă și Taraful Ceatăra, luni 5 decembrie 2016, de la ora 18.00 la Teatrul Municipal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 24, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.