Sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.890 lei, aplicate ieri de poliţişti în judeţ

amenziPe parcursul zilei de 23.11.2016, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 196 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.890 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere, pentru abateri ca efectuarea de manevre neregulamentare de depășire, neacordarea priorității de trecere pietonilor sau nerespectarea culorii roșii a semaforului.

De exemplu, în jurul orei 09.15, un conducător auto de 63 de ani din Satu Mare, a condus autoturismul pe strada Careiului din Satu Mare și ajuns la trecerea pentru pietoni semaforizată și-a continuat deplasarea, deși semaforul electric aflat în funcțiune indica culoarea roșie.

Tot pe strada Careiului în jurul orei 10.00, un conducător auto de 42 de ani, din Iojib, aflat la volanul unui autoturism, a depășit coloana de vehicule aflată în așteptare la semafor,trecând peste marcajul dublu continuu care separă cele două sensuri de circulație.

Polițiștii din Ardud au identificat în trafic pe raza orașului un bărbat de 36 ani din Satu Mare, conducând un moped, deși nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 24, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.