Amplă acţiune a polițiștilor pe raza comunelor Vetiș și Odoreu, pentru depistarea persoanelor bănuite de furturi

Cu ocazia acțiunii s-au abordat infracţiunile de natură judiciară şi cele de furturi, care au o pondere însemnată în volumul faptelor penale de acest tip, respectiv furturile din locuinţe şi cele din societăţi comerciale. Astfel, au fost identificate și prinse mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi pe raza celor două comune, cum ar fi:

arestat-catuseUn tânăr de 24 de ani din localitatea Decebal, este bănuit că în noaptea de 06/07.10.2016 ar fi pătruns prin efracţie într-o anexă a unui imobil din aceeași localitate, de unde a sustras un ferăstrău mecanic.  Prejudiciul estimat la 1.100 lei a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Continuând cercetările în dosarul penal în care proprietarul unei ferme de animale din comuna Vetiș a reclamat furtul mai multor animale, polițiștii au identificat ca principal bănuit un bărbat de 38 de ani din Sătmărel, în sarcina căruia s-a reținut că în noaptea de 21/22.10.2016 ar pătruns prin efracţie în ferma susmenționată, de unde a sustras un număr de nouă caprine. Prejudiciul în valoare de 3.000 lei a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Și din anexele unui imobil din Odoreu a fost reclamat un furt de către proprietar, astfel că în cursul zilei de ieri a fost prins un minor de 15 ani din localitate, care în seara zilei de 20.11.2016 ar fi pătruns prin efracţie în anexa locuinţei părţii vatamate, de unde a sustras diverse bunuri electrice în valoare de 600 lei, prejudiciul fiind recuperat și în acest caz în totalitate.

În toate cele trei dosare penale cercetările continuă cu principalii bănuiți în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.