Un conducător auto şi un tractorist, depistaţi de poliţişti pe drumurile publice fără a avea permise

politia1La data de 25.11.2016, ora 16.15, polițiștii Sectiei Rurale Negrești Oaș au identificat un conducător auto de 56 ani, din comuna Orașu Nou, care a condus în localitatea Prilog un autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. I s-a întocmit dosar penal.

Și polițiștii Secţiei Rurale Valea Vinului au identificat în trafic la data de 26.11.2016, ora 17.40, un tractorist de 44 de ani, domiciliat în comuna Culciu, care a condus fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie, un tractor agricol însoțit de o remorcă.

Verificările au relevat faptul că nici tractorul şi nici remorca nu erau înmatriculate sau înregistrate, motiv pentru care cel în cauză este cercetat penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.