Bartincki Attila de la Karate Do B.F.K.S. Carei, cel mai bun sportiv al județului la probele neolimpice

Cupa României de Karate Interstiluri, organizată de Federația Română de Karate, afiliată la World Karate Federation, a fost găzduită vineri și sâmbătă în Sala Polivalentă din Complexul Olimpic – Izvorani, unde peste 300 de sportivi de la 49 de cluburi au luptat pentru medalii.

bartincki-attilaClubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a fost reprezentat de Bartincki Attila, condus de Bartincki Lajos, vicepreședinte. Sportivul careian a demonstrat încă o dată că merită pe deplin statutul de cel mai bun sportiv al județului la probele neolimpice, clasându-se pe locul secund, cucerind medalia de argint la proba de Kata individual masculin tineret U21, două medalii de bronz la probele de Kata individual seniori și la Kumite individual tineret U21 -60 kg precum și un loc cinci la proba de kumite individual seniori -60 kg.

Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, sub directa îndrumare al lui Sensei dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 dan Karate și Sensei Bács Csaba 2 dan Karate, se țin în zilele de marți și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.