Elevii Şcolii Gimnaziale ,,Vasile Lucaciu” din Carei au sărbătorit ziua de 1 Decembrie

Elevii Şcolii Gimnaziale ,,Vasile Lucaciu” din Carei au sărbătorit ziua de 1 Decembrie, prin mai multe activităţi educative, atât la clasele mari, cât şi la elevii din ciclul primar.

1Sub genericul ,,La mulţi ani, România! Să nu uităm ceea ce alții mai înainte de noi, au împlinit cu sacrificii și cu vrednicie, cu credință în suflet și dragoste nețărmurită față de neam și țară”, elevii au confecţionat steguleţe şi cocarde tricolore, desene tematice, au realizat referate și compuneri.

5

18Grupul de fluieraşi ,,Iedera pitici” din clasa a III-a A, învăţătoare Şuth Renata în parteneriat cu d-l profesor Dumitru Iederan de la Clubul Copiilor Carei au interpretat la fluier pe scena Teatrului din Carei, la specacolul organizat cu ocazia acestui eveniment, două cântece patriotice şi o colindă.

Strădania lor a fost răsplătită cu aplauze de publicul careian. Activitățile derulate au fost axate pe înţelegerea evenimentelor istorice care au dat naştere poporului român. La mulți ani români, la mulți ani România!

16

9

3

4

10

15

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 2, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.