Spectacol de 1 Decembrie la Teatrul Municipal Carei. Invitata de onoare Năstăcuța Iuga a oferit un recital de zile mari

Sala Teatrului Municipal din Carei s-a umplut până la refuz joi, 1 Decembrie 2016, la spectacolul folcloric dedicat Zilei Naționale a României. Evenimentul a fost organizat de către Direcția de Cultură a municipiului Carei și Centrul Cultural. 

1-dec-4În deschiderea programului a evoluat Ansamblul de fluierași „Iedera pitici”, de la Școala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” din Carei, învățătoare Suth Renata, dirijor Dumitru Iederan. Recitalul copiilor a fost primit cu aplauze și entuziasm de către cei prezenți.

18Spectacolul a continuat cu recitalul Ansamblului vocal-instrumental ”Iedera” de la Clubul Copiilor și Elevilor Carei, avându-l ca dirijor și instructor pe același renumit profesor, Dumitru Iederan, programul tinerilor artiști fiind unul de înaltă ținută artistică.

Au intrat apoi pe scenă dansatorii și soliștii Ansamblului ”Ceatăra” de la Centrul Cultural Carei, pregătiți de prof. Pașca Adrian, care au prezentat publicului un dans de Maramureș și unul de Codru, precum și două cântece patriotice, fiind acompaniați pe tot parcursul reprezentației de aplauzele auditoriului.

La finalul manifestării, a urcat pe scenă invitata spectacolului, solista de muzică populară Năstacuța Iuga din Baia Mare, alături de taraful ei, care au prezentat împreună un program de colinde autentice din Maramureș, Prestația solistei și al tarafului a fost de înaltă ținută artistică, atmosfera din sală fiind una deosebită, demna de un spectacol omagial.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 2, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.