Cadouri pentru copiii instituționalizați din Satu Mare, și piesa de teatru ”Harap Alb”

Fundaţia Maria şi Radio Transilvania Satu Mare în colaborare cu Teatrul de Nord, secția română a organizat luni, 5 decembrie a.c., de la ora 11.00, la Teatrul de Nord Satu Mare, spectacolul pentru copii instituţionalizaţi  ”Poveste de Crăciun”.

dsc05309Evenimentul aflat deja la a XII-a ediţie, a adunat şi de această dată, aşa cum şi-a propus, multe zâmbete pe buzele copiilor veniţi la spectacol. Au fost 277 de micuţi aflaţi în plasament sau la centrele de tip familial din Satu Mare şi alţi încă 123 de beneficiari ai altor instituţii sau ONG-uri din oraş.

dsc05316Cadoul pentru cei veniţi la spectacol a fost piesa de teatru ”Harap Alb”, momentul de colinzi şi întâlnirea cu ”Moş Nicolae” ce a adus 400 de daruri, câte unul pentru fiecare.

dsc_1240Pentru ca pachetele să fie cât mai plăcute copiilor, ne-am unit efortul financiar cu cel al sponsorilor: S.C. Apaserv Satu Mare S.A., a persoanelor fizice autorizate ingineri topografi de la Oficiul de Cadastru, S.C Galant Leasing SRL, Brutăria Micu şi I.I. Mihaela Jucan care au făcut posibil ca în fiecare pachețel să fie fructe, dulciuri și câte o jucărie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 5, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.