36 de sancţiuni contravenţionale aplicate ieri de poliţişti şi trei permise de conducere reţinute

Poliţiştii sătmăreni organizează frecvent acţiuni în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie privind respectarea regimului legal de viteză.

politia-retine-permisO astfel de acţiune a fost organizată ieri, 04.12 a.c. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză. În trei situații, pe lângă sancțiunea contravențională, a fost luată și măsura complementară de suspendare a permisului de conducere.

Astfel, pe DN 19 în localitatea Ciuperceni, au fost surprinși de aparatele radar ale poliției rutiere doi conducători auto, unul de 25 de ani din municipiul Vulcan, județul Hunedoara și unul de 40 de ani din Satu Mare, ambii circulând cu viteza de 103 km/h. Și în localitatea Dorolț, un tânăr conducător auto de 26 de ani din Botiza, județul Maramureș, a condus autoturismul cu 102 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50 km/h.

Tot ieri, la ora 21:20, patrula mixtă de siguranță publică a orașului Tășnad, formată din polițist și jandarm, au sesizat în trafic, pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, un conducător auto care încerca să se sustragă controlului rutier.

Oprit ulterior, după urmărirea autoturismului, polițiștii au constatat că cel de la volan, un bărbat de 42 de ani din comuna Supur, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, astfel că pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 6, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.