PSD Satu Mare: Poporul român a strâns suficient cureaua, a venit timpul ca să fie mai bine plătit

Marţi, 6 decembrie 2016, la sediul din strada Ștefan cel Mare a PSD Satu Mare, cei trei candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, Octavian Petric, Ioana Bran și Gabriel Leș împreună cu președintele Organizației Județene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca și preşedintele Organizaţiei Municipale, Radu Roca, au susținut o conferință de presă prin care au dorit să-și prezinte concluziile și impresiile din campanie, precum și principalele puncte din programul de guvernare a partidului Social Democrat de după alegeri.

dsc05325Ioana Bran a spus că: ”A fost o campanie frumoasă. Am parcurs în localitățile vizitate, stradă cu stradă, casă cu casă, unde am fost bine primiți. În Satu Mare sunt tineri frumoși, inteligenți și capabili cărora vrem să le creem condiții ca să rămână acasă. Sătmărenii să aibă încredere în mine şi în tineri. Aceștia trebuie să aibă șansa să facă parte din clasa de mijloc, astfel nu vor mai fi nevoiți să plece, iar cei plecați vor putea să revină acasă”.

Ioana Bran a mai prezentat câteva măsuri din programul pentru tineret. Creșterea burselor pentru studenți de la 83 de lei la 175 lei, eliminarea impozitului pe venit pentru tinerii care au PFA și care înregistrează venituri independente nete anuale mai mici de 24.000 de lei. Acordarea unei subvenții de 1.600 de lei pe an pentru fiecare copil dintr-o familie cu venituri de 5.000 de lei pe lună.

Octavian Petric a mulțumit sătmărenilor pentru votul acordat în urmă cu patru ani, concluzionând că și-a făcut datoria pentru sătmăreni, prin investițiile începute dintre care unele finalizate, în Tășnad, Ardud, Poiana Codrului și Negrești-Oaș. De asemenea, a subliniat necesitatea de a reduce numărul taxelor și impozitelor, creșterea salariului minim și în paralel și a celorlalte salarii, subliniind că va fi și pe mai departe reprezentantul sătmărenilor în forul legislativ.

Gabriel Leș a spus că din punctul său de vedere a fost o campanie grea: „Ne-am întâlnit cu mulți tineri și vârstnici care au apreciat activitatea noastră. Oamenii merită să trăiască altfel. Programul nostru se bazează pe calcule și poate fi pus în aplicare, în el ne gândim la toți salariații din România. Vrem să asigurăm șanse egale pentru toți fermierii români. Astfel vrem să asigurăm plata la timp a subvențiilor, eliminarea impozitului pe terenuri agricole, TVA de la 9% la 0%, pentru toate materiile prime și serviciile din agricultură”.

În încheiere Radu Roca și Aurelia Fedorca au concluzionat că a fost una din cele mai active campanii, ocazie cu care a fost plăcut să se întâlnească cu numeroase persoane ale căror probleme își găsesc rezolvarea în programul de guvernare al PSD. Prin acesta România se îndreaptă spre o direcție bună. „Românii au făcut diferența între guvernarea anterioară și cea actuală. Poporul român a strâns suficient cureaua, a venit timpul ca să fie mai bine plătit, iar salariul minim să ajungă la 1.750 de lei. Cer tinerilor să rămână acasă și să voteze PSD. Îndemn sătmărenii să îndrăznească să creadă în viitor la ei acasă”, a spus Aurelia Fedorca.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 6, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.