În luna mai 2017 vor începe lucrările la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare

În cabinetul prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, miercuri, 07 decembrie 2016, a avut loc o primă întâlnire a administraţiei publice locale cu reprezentanţii consorţiului italian care a câştigat licitaţia pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare.

15418337_1354430321247272_7661064937234564588_oLa întâlnire au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintele Ioan Rus, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, viceprimarul Adrian Albu, precum şi reprezentanţii consorţiului Itinera.

Întâlnirea a fost una de prezentare a echipei de constructori, respectiv de informare privind calendarul lucrărilor. Astfel, în următoarea perioadă se desfăşoară pichetarea terenului în scopul elaborării proiectului tehnic. În cadrul discuţiilor, s-a subliniat importanţa respectării termenelor, având în vedere că proiectul tehnic trebuie finalizat până în luna aprilie a anului următor, iar în luna mai este programată începerea efectivă a lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului reşedinţă de judeţ. Pentru buna desfăşurare a proiectului, la termen şi în condiţii de calitate este necesară realizarea lucrărilor în sezoanele estivale din anii 2017 şi 2018.

Prefectul Radu Bud i-a asigurat pe constructori de onesta deschidere a administraţiei publice locale în colaborarea cu aceştia şi a transmis un mesaj clar: “Un constructor serios şi harnic are în noi cel mai bun partener, dar şi un prieten adevărat. În caz contrar riscă să devină indezirabili. Evident că rezultatul muncii lor va fi măsurată în gradul de apreciere şi satisfacere a celor aproape 400.000 de locutori ai judeţului nostru” a menţionat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.