Adrian Albu: Noi, candidaţii Partidului Naţional Liberal, dorim să punem România pe harta normalităţii

Joi, 8 decembrie, la sediul Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare a avut conferinţa de presă susţinută de candidaţii Romeo Nicoară şi Adrian Albu, împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, Ionuţ Rus. Conferinţa a fost prilejuită de încheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

dsc05338În prima parte a conferinţei Ionuţ Rus a subliniat faptul că această campanie electorală se termină, şi a dorit să transmită un mesaj de mulţumire adresat sătmărenilor pentru atutudinea pozitivă faţă de candidaţii PNL, în vizitele şi întâlnirile pe care le-au avut în localităţile judeţului Satu Mare şi i-au primit în casele lor. „Din aceste întâlniri am putut constata în ce măsură programul nostru corespunde cerinţelor sătmărenilor. N-am dorit să deranjăm, dar am simţit diferenţa dintre programul nostru şi cel al PSD. Oferim o echipă de oameni cu experienţă profesională, cu moralitate, ceea ce este garanţia pentru ca aceştia să poată să reprezinte electoratul sătmărean în forul legislativ al ţării cât mai bine cu putinţă. Rog sătmărenii să nu-şi lase opţiunea în seama altora. Prezenţa la vot va decide prosperitatea României”.

Romeo Nicoară a dorit să spună următoarele: „Rog sătmărenii să iasă la vot, suntem la final de campanie şi încă mai putem prezenta programul nostru sătmărenilor, cărora le mulţumim pentru bunăvoinţa şi răbdarea că ne-au ascultat. În România sunt două blocuri politice: stânga, a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, ce-şi caută candidat pentru funcţia de prim-ministru, şi dreapta ce îl doreşte în funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş, cu care ne-am asumat să impulsionăm o politică a normalităţii în România împreună cu preşdintele Klaus Iohannis”.

Adrian Albu a mulţumit şi el sătmărenilor pentru răbdarea cu care l-au ascultat acolo unde i-a abordat. „Îi chem să vină la vot. Recomand să se gândească bine ce partid şi ce oameni votează. Politica este făcută de om pentru oameni. Recomand să se gândească foarte bine, pentru că opţiunea este una foarte importantă, pentru că va schimba un guvern. Dorim ca şi la aniversarea de 100 de ani de la Unirea Ţărilor Române ce va fi sărbătorită peste doi ani, România să fie condusă ca şi atunci de un guvern de dreapta. Sătmărenii să nu-şi piardă speranţa, întotdeauna este loc de mai bine iar noi ne propunem ce credem că putem face. La sfârşitul acestui drum, să avem oameni ceva mai fericiţi. Noi, candidaţii Partidului Naţional Liberal, dorim să punem România pe harta normalităţii pentru că suntem civilizaţi, cinstiţi şi corecţi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 8, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.