Două accidente rutiere cu trei victime, produse în doar o oră, la Ardud şi Ciuperceni

În cursul zilei de vineri, 9 decembrie, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui număr de două accidente rutiere, urgenţele fiind semnalate la interval de aproximativ o oră.

ardud11În jurul orei 10:53, trei echipaje de intervenţie ale ISU, unul SMURD (echipaj de prim ajutor) şi două echipaje de descarcerare, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ Satu Mare) au intervenit în localitatea Ardud. În accident a fost implicat un autoturism, care ieşind de pe carosabil a intrat în coliziune cu zidul unui imobil situat pe raza localităţii amintite.

ardud3
ardud2Pompierii au intervenit pentru extragerea bărbatului de 51 de ani şi predarea acestuia echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean în vederea acordării primului ajutor medical, urmând a fi transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

ardud1În jurul orei 11:58, un apel la 112 anunţa despre faptul că un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat pe DN 19 la intrare în localitatea Ciuperceni. Tot în urma aceluiaşi apel, salvatorii au fost anunţaţi că victimele au rămas încarcerate.

ciup2

ciup1Echipajele de intervenţie ale ISU, ajungând la locul indicat, au găsit cele două victime în afara autoturismului, anterior sosirii acestora, în ajutorul victimelor intervenind imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ Satu Mare) care era în apropiere, deoarece se întorcea dintr-o misiune anterioară.

ciup4

ciup3Membrii echipajului au extras de urgenţă victimele din maşină şi le-au acordat îngrijiri medicale, ulterior, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 9, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.