La Carei se va desfăşura un Târg de Crăciun în aer liber, în perioada 17-22 decembrie

În perioada 17–22 decembrie 2016, în intervalul orar 17.00–20.30, în Parcul Dendrologic din Municipiul Carei (zona din apropierea manejului) va avea loc Târgul de Crăciun în aer liber.

targ-craciun-finPe parcursul celor șase zile, vor fi amenajate în aer liber căsuțe cu produse specifice acestei perioade a anului, iar în clădirea manejului vor avea loc programe pentru cei prezenți:

între orele 18.00 – 19.00 – în sala mare a manejului: Program cultural oferit de elevii de la Școlile gimnaziale Nr. 1, „Vasile Lucaciu”, Nr.3, Liceul Teoretic și Liceul Romano-Catolic „Josephus Calasantius” din Carei și formațiile de artiști de la Centrul de Asistență Socială Carei.

între orele 17.00 – 19.00 – Ateliere de creație și jocuri pentru copii, organizate de către grădinițele Nr. 1, 2 și 3 din Carei

Organizatorii îi invită pe toți careienii și nu numai, să participe cu mic cu mare la Târgul de Crăciun și să se bucure a această perioadă minunată a anului, alături de cei dagi!

Organizator: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 13, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.