Artiștii Operei Maghiare din Cluj Napoca au oferit o Gală de Operetă la Teatrul Municipal din Carei

Luni, 12 decembrie, la Teatrul Municipal Carei a avut loc Gala de Operetă susținută de artiștii Operei Maghiare din Cluj Napoca, reuniți sub numele de Operett Group Projekt. Programul a inclus canțonete și chansonuri în limba maghiară, precum și fragmente din opere celebre.

operettArtiștii au fost primiți cu deosebită căldură de publicul care a umplut sala teatrului careian, iar programul prezentat a fost unul de înaltă ținută artistică. La final, după două biss-uri, dirijorul Operei Maghiare din Cluj Napoca, Kulcsár Szabolcs, a mulțumit publicului pentru aplauzele îndelungi și a promis careienilor că întregul grup va reveni în scurt timp la Carei și cu alte spectacole.

În program au mai evoluat soliștii și instrumentiștii: Ferenczi Endre, Balázs Borbála, Hary Judit, Pataki Enikő, Ádám János, Madarász Lóránt, Fülöp Márton.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 13, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.