„Șoapta tainică a fulgului de zăpadă”, spectacolul de Crăciun al trupei Inedit

Vineri, 16 decembrie în sala Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare, cu începere de la ora 18.30 a avut loc spectacolul cu titlul „Șoapta tainică a fulgului de zăpadă”, organizat şi susţinut de membrii Asociației Culturale „Inedit 87 Nord”. Spectacolul a fost coordonat de profesorul Sorin Berindei, directorul asociației.

dsc_0003În acest an trupa Inedit împlinește 29 de ani de la înființare. De-a lungul anilor profesorul Berindei a pregătit mai multe generații de tineri muzicieni care s-au afirmat la numeroase concursuri naționale, precum cele de la Vatra Dornei, Întorsura Buzăului, Târgu Jiu şi multe altele, întorcându-se cu premii importante, peste 300 la număr, la toate categoriile de vârstă și genuri muzicale, instrumente muzicale, precum soliști, grupuri vocale și ansamblu vocal instrumental.

dsc_0035Pe scena Filarmonicii au evoluat zeci de copii cu mult talent. În prima parte a spectacolului au interpretat colinde și cântece de crăciun Daniela Rațiu, Cristina Ardelean, Cristina Ciurs și Iasmina Vereș împreună cu o mai veche și binecunoscută membră a trupei, Iris. Au urmat în program „Steluțele mici”.

dsc_0004

dsc_0005

dsc_0007

dsc_0008

dsc_0011În partea a doua a programului, Luana Erdos, Iasmina Vereș, Daniela Rațiu și Cristina Ardelean au interpretat melodiile: „What Would My Mama Do”, „O fată ca ea”, „Radioactive” și „Spune tu”. În rândul membrilor majori ai trupei au evoluat Horea Popdan Gabriel  Koka.

dsc_0017

dsc_0018

dsc_0019

dsc_0022Un moment de surpriză a fost prezența pe scenă a corului de mămici ale membrilor Inedit. Spre sfârșitul spectacolului a sosit și Moș Crăciun, care a cântat alături de copii și a împărțit daruri. Spectacolul a fost urmărit de o sală arhiplină, micii artiști fiind aplaudați la scenă deschisă.

dsc_0026

dsc_0025

dsc_0028

dsc_0032

dsc_0036

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 17, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.