Serbare de Crăciun cu scenetă și colinde, pregătită de elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia”

Elevii Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” au pregătit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un program artistic în care talentul și munca depusă au putut fi apreciate de colegi și dascăli deopotrivă. Colindătorii din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a şi-au încântat auditoriul, ca în fiecare an, cu un spectacol de tradiţii şi obiceiuri de Crăciun, aşa cum este datina la colegiul sătmărean.

dsc01738Programul a cuprins colinde şi cântece specifice Crăciunului interpretate în limbile română, maghiară, engleză şi franceză, care au umplut inimile ascultătorilor de linişte şi bucurie. De asemenea a fost interpretată o scenetă care surprindea momentele magice ale naşterii Mântuitorului.

dsc01739În încheierea spectacolului, elevii au invitat profesorii să cânte alături de ei binecunoscuta colindă „O, ce veste minunată”. S-a profitat de acest moment festiv pentru a prezenta tuturor elevilor rodul muncii echipei participante la un concurs de inovaţie tehnică, care au realizat un prototip foarte reusit cu care vor concura anul viitor.

„Sărbători fericite! Un An Nou cu bucurii!” vă urează elevii şi profesorii de la Colegiul Tehnic „Unio-Train Vuia”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 decembrie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.