Incendiu în a doua zi de Crăciun la o locuință din Carei, cauzat de jarul căzut din sobă

foc-in-sobaUn alt apel de urgenţă, în cursul nopţii de luni, 26 decembrie, la ora 00:02, anunţa un incendiu ce a cuprins o încăpere a unei case situată pe raza localităţii Carei.

Imediat, la locul solicitării, au fost alocate două echipaje de stingere cu apă şi spumă cu două autospeciale şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul Secţiei de Pompieri Carei.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria imobilului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. În urma incendiului, au ars elemente de mobilier şi o fereastră.  Ca urmare a acestui eveniment nefericit, s-au produs, desigur, pierderi materiale, însă datorită intervenţiei pompierilor, s-a reuşit salvarea casei.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jarul căzut dintr-o sobă amplasată în bucătărie peste materialele combustibile (hârtie, carton) depozitate în apropierea acesteia. Din fericire, nu au fost victime.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 27, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.