Patinaj artistic: România va avea doi reprezentanţi la Campionatele Europene de la Zagreb

Zoltan Kelemen (masculin) şi Sabina Măriuţă (feminin) vor reprezenta România la Campionatele Europene de patinaj artistic, care vor avea loc la Zagreb, de miercuri până duminică.

patinajKelemen (26 ani) a reuşit cea mai bună performanţă la Europene anul trecut, când s-a clasat pe locul 14. Pentru el este a şaptea ediţie a Campionatelor Europene la care participă, în palmaresul său figurând şi patru ediţii ale Campionatelor Mondiale, precum şi Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010.

Măriuţă (va împlini 18 ani pe 2 februarie), care locuieşte în Canada, este la a treia sa participare la Europene, nereuşind până acum să treacă de faza preliminară. Are două participări şi în preliminariile Campionatelor Mondiale.

Miercuri va avea programul scurt la dans pe gheaţă şi la perechi, precum şi ceremonia de deschidere, joi vor avea loc întrecerile din programul scurt la masculin şi programul liber la perechi, vineri – programul liber la feminin şi proba de dans liber la dans pe gheaţă, sâmbătă se va desfăşura programul liber la feminin şi masculin, iar duminică va avea loc gala finală. AGERPRES

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 21, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.