Patru sătmăreni s-au bătut ca orbii, la Vetiș și Racșa

În cursul zilei trecute, polițiștii au fost solicitați să intervină în două scandaluri publice însoțite de agresiuni, în urma cărora trei persoane s-au ales cu dosare penale.

agresiunePoliţiştii Postului de Poliţie Vetiş au fost sesizaţi prin intermediul unui apel 112 recepţionat în cursul dimineţii trecute, cu privire la comiterea unei agresiuni în localitatea Oar. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima s-a deplasat la domiciliul unui consătean şi au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat între cei doi a intervenit un conflict, Vasile B., de 36 de ani, aplicându-i părţii vătămate, Iuliu N., de 40 de ani, mai multe lovituri cu o bucată de lemn. În urma acţiunii agresorului, victima a ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordare de ajutor medical. Vasile B. este anchetat de poliţişti pentru infracţiunea comisă.

Şi la Racşa, doi tineri de 19 şi 23 de ani, dintr-un cartier din comună, s-au ameninţat reciproc cu un topor şi o furcă, provocând scandal public. Poliţiştii Postului de Poliţie din localitate au aplanat conflictul şi au întocmit pe numele suspecţilor, Gheorghe V., de 23 de ani şi Toma M., de 19 ani, dosare penale pentru port ilegal de obiecte confecţionate pentru tăiere, în împrejurări ce pot periclita integritatea fizică a persoanelor ori ordinea şi liniştea publică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.