Acţiuni de control ale polițiștilor, în staţiile de cale ferată şi pe linia infracţionalităţii silvice

În cursul zilei de ieri, poliţiştii sătmăreni au fost angrenaţi şi în organizarea unor acțiuni în domeniul combaterii tăierilor ilegale şi a furtului de lemne. De asemenea, s-a acţionat şi în scopul asigurării unui climat de ordine publică în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători.

62-0693-2Dh 1Poliţiştii Biroului Judeţean Poliţie Transporturi au derulat în perioada 03 – 04 aprilie a.c. acţiuni în aria de competenţă, depistând 30 de călători ce nu achiziţionaseră bilete de călătorie, ce au fost sancţionaţi contravenţional. Au fost aplicate şi sancţiuni prevăzute de Legea 61/1991 pentru comiterea de fapte ce aduc atingere normelor de convieţuire socială. În cadrul acţiunii a fost depistată şi o tânără de 20 de ani, din Halmeu, care a călătorit în mod repetat cu trenul prezentând o legitimaţie de călătorie ce nu-i aparţinea. Timea H. este anchetată de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea.

Pe linia combaterii infracţionalităţii silvice au acţionat poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, alături de specialişti ai Direcţiei Silvice Satu Mare, fiind verificate mai multe autovehicule pentru prevenirea transportului şi comercializării ilicite de material lemnos. Au fost aplicate contravenţii în valoare de 1.000 de lei, prevăzute de Legea 171/2010.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.