Taxele și impozitele locale pe anul 2017 vor rămâne neschimbate la Negrești-Oaș

Consiliul Local al orașului Negrești-Oaș a hotărât în ultima ședință din acest an, care a avut loc în 29 decembrie, să mențină la nivelul actual impozitele și taxele locale pe anul 2017.

dsc_0046Având în vedere raportul Direcţiei Economice, care arată că în acest an au fost înregistrate creșteri semnificative ale încasărilor la unele categorii de impozite, primarul Aurelia Fedorca a propus menţinerea taxelor şi impozitelor la aceiaşi valoare ca şi în 2016, aproape de minimul prevăzut de Codul Fiscal.

În aceiași ședință, a fost validat mandatul de consilier local din partea Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraților a dlui Bu Ştefan Marian, acesta fiind următorul supleant pe lista ALDE după ce Cicio Ioan şi-a dat demisia din funcţia de consilier local şi implicit din cea de viceprimar. Noul consilier local a depus jurământul de credință şi i s-a urat bun venit în Consiliul Local Negrești-Oaș.

Totodată, consilierii locali au aprobat execuţia bugetară pentru trimestrul IV al anului 2016.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 30, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.