Peste 30 de pompieri şi paramedici au intervenit la un incendiu de proporţii la Turț

În cursul serii de ieri, în jurul orei 22:03, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Turţ.

incendiu-1Incendiul s-a dovedit a fi unul de amploare, dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp, la o hală unde erau depozitate materiale pentru construcţii şi la cinci căpiţe de fân din curtea societăţii respective.

Incendiul s-a manifestat generalizat la aproximativ 90% din suprafaţa imobilului şi la căpiţele de fân, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit salvarea magaziei de vopseluri şi protejarea proprietăţilor învecinate. Împrejurarea determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost un scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat amplasat în incinta depozitului.

Incendiul a fost lichidat după cinci ore, fără a exista victime.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 1, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.