Incendiu noaptea trecută la şura unei gospodării din Târşolţ, cauzat de un scurtcircuit

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 21:39, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Târşolţ.

incendiu7În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Târşolţ.

Incendiul s-a manifestat generalizat, la şura unei gospodării din localitatea amintită, prin eforturile echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea locuinţelor învecinate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, scurtcircuit electric la un cablu electric defect ori cu izolaţia deteriorată al unui frigider.

Au ars un tractor, o motocositoare, 100 baloţi paie, unelte gospodăreşti şi alte bunuri depozitate în acel moment în incinta şurii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 ianuarie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.