Sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.825 lei, aplicate ieri de poliţiştii rutieri în judeţul Satu Mare

politistPolițiștii rutieri acționează zilnic pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

Cu ocazia activităților desfășurate ieri, 03.01 a.c. pe principalele artere de circulație din județ, au fost aplicate aplicate 97 de sancţiuni contravenţionale la acte normative care reglementează domeniul rutier, în valoare de 12.825 lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, pentru abateri ca nerespectarea regimului de trecere la calea ferată și depășirea limitei de viteză. A fost ridicat un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Polițiștii Secției Rurale Beltiug, aflați în serviciul de patrulare împreună cu cei din cadrul Poliției oraș Ardud, au identificat în trafic ieri, 3 ianuarie, în jurul orei 17.40, pe strada Principală din Mădăras, un conducător auto de 29 ani din Bacău, care se urcase la volanul unui autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. I s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.