Concurs de recrutare la Primăria Satu Mare pe data de 1 februarie, pentru diferite posturi

Primăria municipiului Satu Mare organizează concurs de recrutare, în data de 01.02.2017, ora 10.00, proba scrisă la sediul instituției, P-ța 25 Octombrie nr. 1, si interviul in data de 07.02.2016, orele 10.00, în vederea ocupării, pe perioada nedeterminată a următoarelor posturi contractuale de execuţíe, vacante la Serviciul administrativ și protocol:

satu-mare– 1 post – inspector de specialitate

– 1 post – conducător auto

– 2 posturi – ingrijitori (femei de serviciu)

Probele stabilite pentru concurs: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.

După afișarea rezultatelor obținute la selecția dosarelor, proba scrisă şi interviu, candidații nemulțumiți pot depune contestație în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, respectiv de la data afișării rezultatului probei scrise și a interviului, sub sancțiunea decăderii din acest drept.

Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidații declarați admiși la etapa precedentă.

Dosarele candidaților vor fi preluate de către secretariatul comisiei de concurs, parter camera 6, între orele 9-16, la sediul instituției, P-ța 25 Octombrie nr. 1, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării in Monitorul Oficial.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art.3 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Cerințe specifice – inspector de specialitate – studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licență în domeniul științelor economice, vechime în munca minim 5 ani în specialitatea studiilor

– conducător auto – studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și permis de conducere categoria B, C și D; vechime în muncă și experiență profesională în calitate de șofer/conducător auto minim 2 ani;

– ingrijitor (femeie de serviciu) – minim 8 clase; vechime în munca 3 ani, cu experiența în specificul postului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției, la telefon 0261/807561 sau pe site-ul instituției saturatu-mare.ro/anunțuri ocupare posturi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 6, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.