Măsuri de ordine publică de Bobotează, Sfântul Ioan Botezătorul şi Crăciunul ortodox pe rit vechi

În perioada 6 – 7 ianuarie a.c., polițiștii vor acţiona, pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi.

politia-2Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi monitorizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Pentru ca cetățenii care petrec Crăciunul ortodox pe rit vechi la noi în țară să se bucure în siguranță de această sărbătoare, se vor intensifica activitățile pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor rutiere,

Recomandăm cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

Evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să păstreze  portofelul în buzunarul interior de la piept al hainei.

Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase în vehicul, la vedere, bunuri de valoare.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 6, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.