Maiorul Gheorghe Vlonga a fost numit în funcţia de adjunct al I.J.J. Satu Mare

Maiorul Gheorghe Vlonga, fost şef serviciu în cadrul unităţii, a fost numit în funcţia de adjunct al inspectorului-şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

poza-2Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română, maiorul Gheorghe Vlonga a fost numit în funcţia de adjunct al inspectorului-şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Maiorul Gheorghe Vlonga este născut la data de 04 martie 1981 în localitatea Borşa, este căsătorit şi are doi copii. Din anul 2003 când a fost încadrat în Ministerul de Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (ofiţer specialist comunicaţii şi şef serviciu).

Este absolvent al Academiei Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, promoţia 2003, cu specializarea transmisiuni. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

Principalele atribuţii de serviciu sunt acelea de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie logistică, urmărind asigurarea dotării cu mijloace materiale specifice, de transport, comunicaţii, aparatură şi echipamente necesare îndeplinirii misiunilor specifice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.