Ansamblul Nagyvárad din Oradea prezintă la Carei spectacolul de teatru-dans „Scorpia”, după W. Shakespeare

În data de 18 ianuarie 2017, miercuri, de la ora 19:00 va avea loc la Teatrul Municipal din Carei spectacolul de teatru-dans „Scorpia” al Ansamblului Nagyvárad din Oradea, după comedia lui W. Shakespeare. Prețul biletelor este 15 lei. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei.

kata-tortenet-plakatCe se poate întâmpla dacă bărbaţii şi femeile îşi confundă rolurile în viaţă? Spectacolul încearcă să contureze o imagine despre lumea de astăzi, întoarsă pe dos, unde, câteodată, anormalul devine normal, şi despre o ordine a lumii care s-a cristalizat cu milenii în urmă.

katatortenet-2În acelaşi timp, vorbeşte despre puterea tradiţiei, care nu trebuie protejată, pentru că ea ne protejează pe noi, ne ajută să creăm o comunitate, despre libertatea de a zbura, dar şi despre necesitatea de a aparţine undeva, despre faptul că viaţa este o serie de compromisuri, dar noi nu trebuie să ne abandonăm principiile nobile. Dar în primul rând, vorbeşte despre dragoste.

katatortenet-18Povestea care stă la baza spectacolului este „Îmblânzirea scorpiei” de Shakespeare, împreună cu alte poveşti tradiţionale, de exemplu, întâlnirea dracului cu fata secuiască.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.