Poliţiştii rutieri au aplicat ieri în judeţ amenzi în valoare de 20.740 lei

Cu ocazia activităților desfășurate ieri, 11.01.a.c. pe principalele artere de circulație din județ, polițiștii rutieri au aplicat 136 de sancţiuni contravenţionale la acte normative care reglementează domeniul rutier, în valoare de 20.740 lei.

646x404Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere, pentru abateri ca nerespectarea regimului legal de viteză și neprezentarea la organele de poliție în 24 de ore de la implicarea intr-un eveniment rutier.

Au fost aplicate sancțiuni și pentru circulația pe drumurile publice cu autovehicule ce prezintă  defecțiuni tehnice, constatate într-o acțiune comună cu specialiștii Registrului Auto Român, fiind ridicat și un certificat de înmatriculare cu această ocazie.

La data de 11.01.2017, în jurul orelor 05.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, au identificat un conducător auto de 32 de ani din Racșa, care, circulând prin localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp de susținere a rețelei electrice, fără a rezulta victime.

În urma testării alcoolscop, aparatul etilotest a indicat pentru acesta o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto fost condus la spitalul orășenesc Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întocmindu-i-se totodată un dosar penal pentru conducere auto pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 12, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.