Accident rutier cu două victime blocate în autovehicule, ieri la Negreşti-Oaş

accident-rutierÎn cursul serii de ieri, în jurul orei 21:03, I.S.U. „Someş” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în Negreşti-Oaş.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, care au intervenit în colaborare cu alte două echipaje din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

După efectuarea recunoaşterii, personalul sosit la faţa locului a constatat că, în urma coliziunii frontale a două autoturisme, şoferii acestora au rămas blocaţi în vehicule.

Salvatorii au acţionat cu ajutorul accesoriilor de descarcerare pentru extragerea celor două persoane, care necesitau acordarea primului ajutor medical, ulterior fiind transportate la spital.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 17, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.