Dr. Victor Coste Camilo este noul manager interimar al S.J.U. Satu Mare

dr1Vineri, 20 ianuarie, în Sala mică de ședințe a Consiliului Judeţean Satu Mare a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, în persoana dr. Victor Coste Camilo, de profesie medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj Napoca.

La conferinţa de presă au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Rus și dr. Victor Coste Camilo, noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Pe baza rapoartelor de audit primite, analizând deciziile și recomandările Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Satu Mare, totodată ținând cont de rapoartele Corpului de control al Ministerului Sănătății legat de activitatea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a emis vineri, 20 ianuarie dispoziția privind încetarea prin reziliere de plin drept a contractului de management fostului manager Marcela Anamaria Papici.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare va fi condus în următoarea perioadă ca manager interimar de dr. Victor Coste Camilo, medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj Napoca.

DSC05700Preşedintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a spus că dr. Victor Coste Camilo este sătmărean, fiind cunoscut și aici. „Dorim să avem un parteneriat corect în limitele bugetului vom asigura finanțarea necesară Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Din păcate acesta nu are întocmit proiectul de buget pe 2017 și nici lista necesarului. De aceea vom folosi banii incluși în Proiectul strategic România-Ungaria ce include și Spitalul Județean de Urgență, cu o sumă de aproximativ 10 milioane de lei”, a spus Pataki Csaba.

Pataki Csaba și vicepreşedintele CJ, Ionuț Rus i-au dorit succes în activitate noului manager, asigurându-l de sprijin și o colaborare cât mai reală.

Dr. Victor Coste Camilo a declarat următoarele: ”Am acceptat funcția care reprezintă o provocare pentru mine, având și experiență de conducere. La Spitalul Județean de Urgență Satu Mare este un colectiv bun. Am încredere în colaborarea cu colegii, dar și cu presa. Sper ca în timp scurt să organizez statutul de funcțiuni iar proiecția bugetară să reflecte nevoile spitalului. Mă bucur de sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și voi încerca să îmbunătățesc calitatea muncii, profesionalismul și calitatea serviciilor.

Sunt onorat că am fost numit în această funcție, voi administra spitalul în mod constructiv, cu aceasta mă simt dator față de orașul din care am plecat. Să aveți încredere în mine”, a spus în încheiere dr. Victor Coste Camilo.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 20, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.