APM Satu Mare continuă campania de informare a cetățenilor privind Programul “COMPOST”

Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare, în data de 27.01.2017 începând cu ora 14.00, a organizat a doua acţiune în cadrul campaniei de promovare a programului “COMPOST”, în rândul cetăţenilor municipiului Satu Mare.

Acţiunea a avut loc în supermarketul LIDL din Municipiul Satu Mare. Campania de informare și conștientizare a populației cu privire la implementarea Programului „COMPOST”, s-a desfăşurat cu participarea a 6 voluntari din cadrul Corpului Voluntarilor Ecologi, elevi ai Colegiului Naţional Ioan Slavici și 2 reprezentanți din partea APM Satu Mare, Ramona Farkas și Răzvan Pop, specialiști în domeniul gestiunii deșeurilor. Aceștia au distribuit fluturași în limbile română și maghiară și au purtat un dialog direct cu cetățenii care în urma preluării informațiilor şi-au manifestat dorinţa de a solicita instalaţii pentru compostarea deşeurilor verzi din propriile gospodării.

Cu ocazia campaniei, tinerii voluntari, în urma discuţiei cu cetăţenii, au împărţit un număr de 200 de fluturaşi, contribuind astfel la creşterea numărului de gospodării care se vor implica în acţiunea de compostare și implicit la scăderea cantităţilor de deşeuri biodegradabile care vor ajunge la depozitul ecologic de la Doba.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 27, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.