Flashmob cu mesaje antidrog, organizat de clasa a XI-a B de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”

Miercuri, 1 februarie 2017, lângă bustul lui Mihai Eminescu, amplasat în holul de la intrarea în Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, în pauza mare, a avut loc o altă activitate antrenantă, integrată proiectului ”EVRICA Educat pentru Viaţă – Responsabil, In-dependent, Conştient, Atent”.

Proiectul este inițiat și susținut de Asociația de părinți a școlii. În acest proiect se promovează o atitudine responsabilă a tinerilor în fața tentațiilor reprezentate de tutun, alcool și droguri.

Elevii clasei a XI-a B, coordonați de profesoara Delia Seicean, dirigintele clasei, au conceput și au prezentat un flashmob prin care și-au invitat colegii eminescieni la un alt tip de socializare și comunicare și anume prin dans, mișcare, exprimare dinamică a emoțiilor.

Pentru ca mesajul să fie cât mai convingător, elevii au purtat tricouri pe care erau imprimate mesaje antidrog, concepute textual și realizate grafic chiar de către aceștia.

Prestația lor inedită a fost răsplătită cu aplauze din partea colegilor și a profesorilor școlii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 2, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.