Expoziție foto a Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari, la Castelul din Carei

Sâmbătă, 4 februarie 2017, de la ora 16.00 în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari, desfășurată în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică. Clubul Foto ”Vasile Vénig László” Carei organizează acest eveniment în fiecare an, la Carei, în primul weekend al lunii februarie.

Fotografiile expuse în cadrul expoziției au mai poposit la Budapesta, București dar și în numeroase orașe din Slovacia, respectiv Ungaria.

Asociația Mondială a Artiștilor Fotografi Maghiari sărbătorește anul acesta cincisprezece ani de la înființare.

În cadrul manifestării culturale a luat cuvântul Bikvalvi Zsolt, vicepreședinte al Clubul Foto „Vasile Vénig László” din Carei. Acest a adresat celor prezenți câteva cuvinte din partea fotoclubului careian, dar a transmis și gânduri din partea Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari.

Clubul Foto „Vasile Vénig László” din Carei se alătură, prin acest eveniment și prin expoziția de fotografie panoramică a lui Bikfalvi Zsolt, intituată 111°, Festivalului de Fotografie ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, eveniment al Asociației Euro FotoArt și desfășurat sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii din România.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 6, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.