Cercetat penal pentru furt calificat, în dauna unei firme din Santău

Un tânăr de 24 de ani din Chereușa este cercetat pentru furt calificat după ce în dimineața zilei de ieri a sustras bunuri din dauna unei firme din Santău.

d1092dcb6158c3fcc8ced99bb0c7f775_XLLa data de 06 aprilie 2013, orele 08,10, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați telefonic de către S. Ioan de 47 ani din comuna Santău, sat Chereușa, despre faptul că în noaptea de 05/06.04.2013 autori neidentificați au spart geamul de la biroul societății pe care o administrează în localitatea Chereușa, de unde au sustras mai multe pungi și flacoane cu erbicide, fungicide și insecticide, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

În urma activităţilor specifice desfășurate de către polițiști, în data de 06 aprilie 2013 a fost identificat autorul furtului, în persoana lui A. Vasile, de 24 ani, domiciliat în Chereușa. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 7, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.