Amenzi în valoare de peste 34.000 lei, aplicate de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 34.000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reținut pentru defecțiuni tehnice, constatate cu sprijinul specialiștilor RAR, trei certificate de înmatriculare și au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere pentru abateri ca: depășirea limitei de viteză, efectuarea de manevre neregulamentare de depășire, consum de alcool la volan și   neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Astfel, poliţiştii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în data de 03.02.2017 un autoturism condus pe DN 19 cu viteză excesivă. La volan a fost identificat un bărbat de 42 de ani din Timișoara, care a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, în localitatea Moftinu Mic, în timp ce conducea  autoturismul cu viteza de 135 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 6, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.