A ajuns în spital după ce a fost lovit în cap cu pompa de bicicletă

Oșenii nu se dezmint la capitolul comportamentului violent pe fondul consumului de alcool. Ieri, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică au intervenit într-o altercație în urma căreia un bărbat a ajuns în spital.

upuÎn data de 06 aprilie 2013, în jurul orelor 12.35, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către C. Nicolae, despre faptul că între B. Nicolae, de 36 ani, și B. Ioan, de 30 ani, ambii din comuna Turț, a avut loc o altercație fizică.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia B. Ioan i-a aplicat lui B. Nicolae două lovituri în zona capului cu pompa de la bicicletă.

Victima a fost transportată la Dispensarul Uman din comuna Turț, iar ulterior la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații suplimentare. Agresorul este cercetat penal pentru loviri sau alte violențe. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 aprilie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.