Incendiu violent la o casă din Pomi. O fetiță de un an a fost găsită carbonizată

În data de 13.02.2017, la ora 10.35, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă situată pe raza localității Pomi, existând probabilitatea ca în interiorul locuinței să se afle o persoană surprinsă de incendiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu medic.

La momentul sosirii la adresa menționată, incendiul se manifesta la acoperiș și două camere. Concomitent cu stingerea incendiului, un echipaj a început căutarea posibilelor victime, descoperind, din nefericire, trupul carbonizat al unei fetițe în vârstă de un an.

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul cazut pe materialele combustibile aflate în apropierea sobei folosită pentru încălzire.

Până la sosirea serviciilor profesioniste, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pomi a încercat localizarea incendiului, reușind să oprească propagarea acestuia la una din fațadele imobilului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 13, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.