Prinși în flagrant în timp ce tăiau ilegal pomi fructiferi, la Necopoi și Homoroade

La data de 14.02.2017, în jurul orei 15.00, patrula de siguranță publică a Secției Rurale Beltiug a surprins în ferma pomicolă de pe raza localității Necopoi, județul Satu Mare, un tânăr de 25 de ani din Solduba, în timp ce tăia pomi fructiferi, cu intenția ca materialul lemnos rezultat, încărcat de altfel parțial într-o autoutilitară, să-l comercializeze în localitățile învecinate.

Celui în cauză i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 lei, iar ca și măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemons și a autoutilitarei.

Cu acest prilej, în aceeași fermă pomicolă a mai fost identificat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Homoroade, în timp ce tăia pomi fructiferi. Și acesta s-a ales cu o sancțiune contravențională de 2.000 lei și cu motofierăstrăul confiscat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 15, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.